Objednávka eBooku

Luštěniny chutně a bez nadýmání –  Praktický průvodce správnou přípravou luštěnin

Tohle bude luštěninová jízda!

Zdravé stravování řeším už nějaký pátek a luštěniny v jídelníčku doma máme, ale nenapadlo mě, jak zásadní a prospěšná je pro většinu luštěnin fermentace. Nadchlo mě proto, že Míša v tomto e-booku nejenom popisuje, jak fermentovat, ale poradí i s výběrem všeho, co k tomu potřebuji. Nekončí navíc jenom u toho, ale přidává i jednoduché a fakt chutné recepty, dokonce odkazy na nákup dalších kvalitních a levných surovin, které se k luštěninám hodí. Neříkám, že jsem úplný odborník na stravu, ale tenhle e-book naší rodinu rozhodně posunul ke zdravějším každodenním návykům, luštěniny teď mám ještě radši, a jsem fakt vděčný, že se ke mně právě tenhle e-book dostal!
Luštěniny máme doma poměrně v oblibě, ale nikdy mě nenapadlo, že jejich pouhým uvařením naše tělo spoustu užitečných živin nevyužije. Proto jsem ráda za eBook Luštěniny zdravě a bez nadýmání, kde Míša přehledně a srozumitelně vysvětluje, jak na fermentaci a přípravu luštěnin, aby byly užitečným doplňkem zdravého jídelníčku. A přiložené recepty jsou důkazem, že ani při přípravě fermentovaných luštěnin nemusíte trávit hodiny v kuchyni, a přesto uvaříte chutné a zdravé jídlo.
Martina Vopičková Pilková
E-Book je plný úžasných informací o kterých jsem dříve neměla ani tušení. Díky tomuto e-booku si na luštěninách pochutná i manžel, který je doteď nejedl. Z e-booku čiší chuť i zdraví na první pohled. Kromě užitečných informací jsou v něm i skvělé recepty. Doporučuji hlavně čočkové palačinky.
Patřila jsem mezi ten typ lidí, kteří jedí luštěniny spíše sporadicky. Rozhodla jsem se, že začnu více přemýšlet o jídle a postupně zařadím zdraví prospěšné suroviny do mého jídelníčku. K tomu se mi bezvadně hodil ebook o luštěninách, které jsem se rozhodla do jídelníčku zařazovat jako první. Od Míši mám již ebook Fofr menu, takže volba tohoto dalšího ebooku byla jasná. Vůbec jsem netušila, že existuje něco jako fermentace luštěnin, slovo fermantace mám spojeno pouze s kvašením zeleniny, proto pro mě bylo velikým překvapení, že fermentovat se dají i luštěniny. V ebooku je velice dobře popsáno, jak taková fermantace probíhá, co je k ní potřeba a hlavně, jak je pro nás prospěšná. Zjistila jsem, že to vlastně není žádná věda a zvládne ji úplně každý, takže vzhůru do toho! Co jsem velice přivítala bylo, že v knize jsou i recepty, které jsou z volně dostupných surovin a nad jejich přípravou nestrávíte celý den. V blízké době se chystám vyzkoušt čočkový dhal. Osobně velice oceňuji, jakým způsobem je ebook napsán, jsou zde pouze důležité informace a fakta, takže se neztrácíte v hromadě textu, ale i tak Vám ebook předá veškeré potřebné a nezbytné informace, pro mě naprosto ideální. Na závěr použiju hlášku Homera Simpsona: "Už nikdy nenudu jíst fazole ..... jů hrášek!"
Kateřina Kučírková
Ebook mně hodně obohatil. Poskytuje bohaté informace potřebné k tomu, abychom luštěniny dokázali připravit tak, aby z nich naše tělo mělo co největší užitek. Za mně skvělá kniha plná poznatků, inspirace a praktických rad do života s luštěninami. Je napsaná poutavě, lehce, dokázala jsem jí pšečíst na jedno posezení. A co je nejdůležitější, namotivovala mně k vyzkoušení skvělých receptů, které nabízí a moc se na to těším.

Potřebujete pomoct s objednávkou?

Napište mi na info@michaelasebakova.cz

Kontakt       Ochrana osobních údajů       Obchodní podmínky