Harmonie na talíři

Harmonie na talíři

Nadýmají Vás luštěniny?

Chcete se naučit vařit skvělá luštěninová jídla?

Přemýšlíte, jak jednoduše posílit zdraví pomocí luštěnin?

Pak bude LUŠTĚNINOVÝ PRŮVODCE Vaším skvělým parťákem.

 
Naskočte se mnou na vlnu luštěnin a zažijte jízdu barev, chutí a vůní
 
 

Stanete se mistry v přípravě slaných i sladkých dobrot. 

Naučíte se jíst tak, aby Vás netrápily chutě na sladké.

Vaše luštěninové vaření získá šmrnc. 

Nadýmání spojené s konzumací luštěnin bude pro Vás navždy pasé.

Říkáte si, že jsou luštěniny nudné, chuťově mdlé a pořád stejné? Vašim pochybám rozumím a jsou na místě. Moje dřívější já by neodpovědělo jinak.

Co kdybych Vám ale řekla, že to jde i jinak?

Pokud během vaření popustíte uzdu fantazie, z luštěnin vytvoříte i sladké dezerty bez cukru a lepku. Provedu Vás takovou přípravou luštěnin, že i Vy z nich snadno vytvoříte delikatesy, na kterých si pochutnáte, a které Vás zasytí na dlouhou dobu.

S čím Vám eBook pomůže

A také…

Jmenuji se Michaela Šebáková. Jsem certifikovaný výživový specialista, nadšenec tradiční čínské medicíny a funkční výživy.

Výživu považuji za nejzákladnější a nejdostupnější prostředek, jehož prostřednictvím můžeme ovlivnit nejen to, jak vypadá naše postava, ale také, jak se cítíme a jak pevné zdraví máme. Díky správně zvolené a připravené stravě mě netrápí častá nachlazení, zažívací potíže, ani jiné zdravotní nepříjemnosti. Jídlo mi přináší skutečnou radost a chuťový požitek.

Ověřené tipy a zkušenosti ráda předám i Vám. Krok za krokem Vás provedu výživou tak, abyste i Vy uměli připravovat jídla, na kterých si pochutnáte a po kterých se budete cítit skvěle.

Prostřednictvím Mini luštěninového průvodce jste měli možnost nakouknout pod pokličku lahodného vaření s luštěninami. Uvařili jste si luštěninové dobroty včetně sladkého dezertu a také jste si vyzkoušeli vaření pomocí fermentace. 

Nyní se ponoříte do pestrobarevného světa luštěnin ještě hlouběji. Čeká Vás pořádná dávka luštěninové inspirace v podobě praktických tipů a receptů. Naučíte se další kulinářské úpravy luštěnin, dám Vám tipy na levné a kvalitní produkty, které využijete nejen při vaření s luštěninami, krok za krokem Vás provedu fermentací pomocí detailních návodů a naučíte se připravit spoustu jednoduchých a přitom skvělých čočkových, fazolových a cizrnových delikates.

V průvodci najdete veškeré a přehledně uspořádané informace o luštěninách, které potřebujete znát. Recepty na obědy, večeře, svačiny a sladké dezerty jsou samozřejmostí.

17 receptů + cca 45 stran teorie o luštěninách (tipy, jak zařadit luštěniny do svého jídelníčku, podrobné návody k fermentaci, levné pomůcky, aj.)

Garance vrácení peněz 30 dní je samozřejmostí. Pokud zjistíte, že jste čekali něco jiného a informace z eBooku nejsou pro Vás přínosné, vrátím Vám peníze zpět. Máte na to 30 dní od zakoupení eBooku.  

Navíc ode mě k eBooku dostanete tento DÁREK:

Luštěninové karty

Kromě přípravy luštěnin Vás také provedu luštěninovými výrobky, se kterými se setkáte na dnešním trhu.

Po přečtení luštěninových přehledových karet již budete s jistotou vědět, které luštěninové výrobky zařadit do jídelníčku a které raději nechat ležet na pultě obchodu.

Jaká je cena eBooku?

Tento eBook jsem psala tak, aby Vás perfektně vybavil znalostmi o správné přípravě luštěnin a to co nejsrozumitelněji, co nejstručněji a bez zbytečné omáčky. Krok za krokem Vás provede správnou přípravou luštěnin, která je ve většině případů zcela opomíjena a přitom zásadní pro Vaše zdraví.

cena eBooku je 399 Kč

Přijměte můj doprovod na luštěninové cestě plné barev, vůní a chutí, která Vás bude bavit a na které si skutečně pochutnáte.

Reference

Zdravé stravování řeším už nějaký pátek a luštěniny v jídelníčku doma máme, ale nenapadlo mě, jak zásadní a prospěšná je pro většinu luštěnin fermentace. Nadchlo mě proto, že Míša v tomto e-booku nejenom popisuje, jak fermentovat, ale poradí i s výběrem všeho, co k tomu potřebuji. Nekončí navíc jenom u toho, ale přidává i jednoduché a fakt chutné recepty, dokonce odkazy na nákup dalších kvalitních a levných surovin, které se k luštěninám hodí. Neříkám, že jsem úplný odborník na stravu, ale tenhle e-book naší rodinu rozhodně posunul ke zdravějším každodenním návykům, luštěniny teď mám ještě radši, a jsem fakt vděčný, že se ke mně právě tenhle e-book dostal!
Patřila jsem mezi ten typ lidí, kteří jedí luštěniny spíše sporadicky. Rozhodla jsem se, že začnu více přemýšlet o jídle a postupně zařadím zdraví prospěšné suroviny do mého jídelníčku. K tomu se mi bezvadně hodil ebook o luštěninách, které jsem se rozhodla do jídelníčku zařazovat jako první. Od Míši mám již ebook Fofr menu, takže volba tohoto dalšího ebooku byla jasná. Vůbec jsem netušila, že existuje něco jako fermentace luštěnin, slovo fermantace mám spojeno pouze s kvašením zeleniny, proto pro mě bylo velikým překvapení, že fermentovat se dají i luštěniny. V ebooku je velice dobře popsáno, jak taková fermantace probíhá, co je k ní potřeba a hlavně, jak je pro nás prospěšná. Zjistila jsem, že to vlastně není žádná věda a zvládne ji úplně každý, takže vzhůru do toho! Co jsem velice přivítala bylo, že v knize jsou i recepty, které jsou z volně dostupných surovin a nad jejich přípravou nestrávíte celý den. V blízké době se chystám vyzkoušt čočkový dhal. Osobně velice oceňuji, jakým způsobem je ebook napsán, jsou zde pouze důležité informace a fakta, takže se neztrácíte v hromadě textu, ale i tak Vám ebook předá veškeré potřebné a nezbytné informace, pro mě naprosto ideální. Na závěr použiju hlášku Homera Simpsona: "Už nikdy nenudu jíst fazole ..... jů hrášek!"
Kateřina Kučírková
E-Book je plný úžasných informací o kterých jsem dříve neměla ani tušení. Díky tomuto e-booku si na luštěninách pochutná i manžel, který je doteď nejedl. Z e-booku čiší chuť i zdraví na první pohled. Kromě užitečných informací jsou v něm i skvělé recepty. Doporučuji hlavně čočkové palačinky.
Kristýna Šebková
Zdravotnický záchranář
Luštěniny máme doma poměrně v oblibě, ale nikdy mě nenapadlo, že jejich pouhým uvařením naše tělo spoustu užitečných živin nevyužije. Proto jsem ráda za eBook Luštěniny zdravě a bez nadýmání, kde Míša přehledně a srozumitelně vysvětluje, jak na fermentaci a přípravu luštěnin, aby byly užitečným doplňkem zdravého jídelníčku. A přiložené recepty jsou důkazem, že ani při přípravě fermentovaných luštěnin nemusíte trávit hodiny v kuchyni, a přesto uvaříte chutné a zdravé jídlo.
Martina Vopičková Pilková

Nečekejte na další „zítra“ a začněte jíst zdravě ještě dnes

Každá změna začíná vykročením do neznáma. První krok je ten nejtěžší, ale zároveň nejzásadnějším. Přijměte můj doprovod na cestě ke spokojenosti. Dovolte si rozmazlovat se jídlem a cítit se skvěle ve svém těle.

Pokud máte v souvislosti s eBookem jakýkoliv dotaz, napiš mi na e-mail info@michaelasebakova.cz.